Verpakkingsbedrijf

Vertrouwd verpakkingsbedrijf met een solide reputatie

Verpakkingsbedrijf Vaessen Co-Packing, al 20 jaar lang een autoriteit in de verpakkingsbranche. In die periode hebben wij uitvoerige ervaring opgedaan in de dynamische wereld van het verpakken en verzenden. Wij zijn perfect afgestemd op de veranderende wensen van onze klanten en hebben een goed inzicht in nieuwe en innovatieve verpakkingssystemen. Wij helpen u graag verder met verpakken en verzenden van uw producten.

Voor elke situatie de juiste oplossing

Producten en goederen verschillen van elkaar. Vaessen Co-Packing kijkt daarom met een ervaren en dynamische blik naar elke situatie en kiest de juiste middelen voor elke opdracht. Het leveren van gedegen maatwerk is wat Vaessen Co-Packing onderscheid van de concurrentie. Onze specialisten zijn daarnaast ook getraind in het verwerken van grote bulkopdrachten. Wij zijn gedreven en precies en als leidend verpakkingsbedrijf kennen wij het speelveld als geen ander.

Variatie in verpakkingsmaterialen

Voor elke klus het juiste materiaal. Opvallende pakketjes kunnen het verschil maken bij uw doelgroep indien u producten verkoopt in beperkte oplage. Voor de verzending van grotere partijen geven wij u bij Vaessen Co-Packing ook graag advies over de meest efficiënte en voordelige opties. Alles voor een tevreden klant.

Expertise en materiaal binnen handbereik

Met ons unieke machinepark zijn wij als verpakkingsbedrijf voorbereid op elke opdracht. We beschikken over de juiste materialen en het nodige vakmanschap en staan altijd paraat voor een uitdagende inpakklus.

Voordelige verpakken en verzenden met Vaessen

Inpakken en verzenden zijn klusjes die je beter kunt uitbesteden. Verpakkingsbedrijf Vaessen Co-Packing is daarom de ideale partij voor het uitbesteden van die werkzaamheden. Een besparing in tijd, maar ook zeker in geld. Dat is het voordeel van een samenwerking met verpakkingsbedrijf Vaessen Co-Packing. Wij zoeken naar de beste oplossingen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan