Mail Service

Uw mailing compleet en op tijd verzenden?

Wij zijn gespecialiseerd in het fysiek samenstellen van uw mailing of mail pack.
Een mail service pack kan bestaan uit een eenvoudige brief in envelop maar ook een mooie doos met vele items in de vorm van een brief of kaart, gadgets, tegoedbonnen enz. Het hele mail service traject wordt doorlopen; vanaf de start en de beslissing voor het maken van een mailing of mail pack, tot de uiteindelijke uitvoering hiervan. Het laatste traject van verpakken, inpakken en verzending is in dit project zeker zo belangrijk als alle voorgaande stappen.

Binnen onze organisatie zijn wij gespecialiseerd in de mail service zoals het verpakken, inpakken en verzending van uw mailing of mail pack. Alle losse onderdelen moeten worden samengevoegd, verpakt en geadresseerd. Dit is het laatste traject dat doorlopen wordt alvorens uw mailing of mail pack wordt bezorgt bij uw doelgroep.

Mail service en de voordelen van uitbesteden

Het eerste wat de ontvanger van uw mailing te zien krijgt is de verpakking. Dit moet uitnodigen om de mailing te openen. Zorg en aandacht besteden aan de verpakking is daarom van cruciaal belang. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij wat hierbij komt kijken en kunnen we u hierin passend advies bieden.

Daarnaast hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden en afspraken met diverse verzenders, niet alleen in Nederland, maar ook in Europa zodat wij veel werk en zorg voor u uit handen kunnen nemen.

Wij hebben ons geheel gespecialiseerd op dit laatste traject van verpakken, inpakken, fulfilment en verzenden. Wij bij Vaessen Co – Packing kennen alle “ins en outs” van dit traject en staan garant voor een correcte uitvoering met een perfect en uitnodigend eindresultaat!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan