Thuiswerk

Al meer dan 20 jaar actief als thuiswerkcentrale

Als Vaessen Co-Packing verpakkingsbedrijf zijn wij een thuiswerkcentrale waarbij we werken voor bedrijven die bij ons hun verpakking en assemblage werkzaamheden uitbesteden. Denk aan het vullen van enveloppen, stickers plakken op schakelmaterialen, goederen verpakken in zakjes, mappen met dubbelzijdige tape dichtplakken, brillen prijzen, folders vouwen etc.

Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mensen die ons team kunnen versterken middels thuiswerk. De hoeveelheid werk die je mee krijgt in aantallen en volume is heel wisselend, houdt er echter wel rekening mee dat het vaak gaat om meerdere dozen tot een auto vol dozen.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Het meegenomen werk moet je thuis weg kunnen zetten en verwerken in een afgesloten vochtvrije ruimte. Hier mag geen schade aan het werk en materiaal kunnen ontstaan door eventuele weersomstandigheden, huishoudelijke apparaten of andere zaken die zijn opgeslagen in deze ruimte.

Het werk wordt opgehaald en teruggebracht op een afgesproken dag en tijdstip. Dit is altijd op werkdagen tussen 8.15 en 16.00 uur.

Vergoeding van thuiswerk bij Vaessen Co-Packing

De vergoeding die je ontvangt is het aantal gemaakt producten x stuksprijs. Wat je verdient per uur is afhankelijk van je werk tempo en efficiëntie. Hoeveel je per maand verdient is afhankelijk van ons werkaanbod en de hoeveelheid werk (tijd) die jij voor ons kunt werken.

Thuis werk is niet te vergelijken met een betaalde baan. Je bent als thuiswerker niet in loondienst bij Vaessen Co-Packing en moet dit dus zien als een bijverdienste of extraatje.

Geen loondienst, wat dan wel?

De verdienste uit thuiswerk is inkomen. Je dient dit zelf door te geven aan instanties (belastingdienst, uitkeringsinstanties enz.), hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Heb je een uitkering vraag dan vooraf na of je mag bijverdienen en zo ja hoeveel dat mag zijn.

Interesse?

Heb je interesse om thuiswerk voor ons te doen vul dan onderstaande gegevens in. Je wordt dan opgenomen bij ons in een bestand. Zodra er weer nieuwe thuiswerkers opstarten nemen wij contact met je op.

Aanmelden

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan