Thuiswerk

Al meer dan 20 jaar actief als thuiswerkcentrale

Thuiswerk bij Vaessen Co-Packing. Als allround verpakkingsbedrijf zijn wij een thuiswerkcentrale waarbij we werken voor bedrijven die bij ons onder andere hun verpakking en assemblage werkzaamheden uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van enveloppen, stickers plakken op schakelmaterialen, goederen verpakken in zakjes, mappen met dubbelzijdige tape dichtplakken, brillen prijzen, folders vouwen etc.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar de juiste mensen die ons team kunnen versterken middels thuiswerk. De hoeveelheid werk die je mee krijgt in aantallen en volume is heel wisselend, dus houdt er echter wel rekening mee dat het vaak gaat om meerdere dozen tot een auto vol dozen.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Het meegenomen werk moet je thuis weg kunnen zetten en vervolgens kunnen verwerken in een afgesloten en vochtvrije ruimte. Hier mag geen schade aan het werk en materiaal kunnen ontstaan door eventuele weersomstandigheden, huishoudelijke apparaten of andere zaken die zijn opgeslagen in deze ruimte.

Het werk wordt opgehaald en teruggebracht op een afgesproken dag en tijdstip. Dit is sowieso altijd op werkdagen tussen 8.15 en 16.00 uur. Houdt hier dus rekening mee.

Vergoeding van thuiswerk bij Vaessen Co-Packing

De vergoeding die je ontvangt is het aantal gemaakte producten x stuksprijs. Dus wat je hiervoor verdient per uur is afhankelijk van je werktempo en efficiëntie. Daarnaast is hoeveel je per maand verdient niet alleen afhankelijk van ons werkaanbod. Maar ook van de hoeveelheid werk (tijd) die jij voor ons kunt werken.

Uiteindelijk is thuiswerk is niet te vergelijken met een betaalde baan. Je bent als thuiswerker namelijk niet in loondienst bij Vaessen Co-Packing. Kortom, je moet dit dus zien als een bijverdienste of extraatje.

Geen loondienst maar wat dan wel?

De verdienste uit thuiswerk is echter gewoon een inkomen. Je dient dit alvorens zelf door te geven aan instanties (belastingdienst, uitkeringsinstanties enzovoorts), daarvoor ben je zelf verantwoordelijk. Indien je een uitkering hebt, vraag dan vooraf na of je mag bijverdienen en zo ja hoeveel dat dan bijvoorbeeld mag zijn.

Interesse?

Kortom, heb je interesse om thuiswerk voor ons te doen? Vul dan in het formulier hiernaast alle gegevens in.  Zodra er weer nieuwe thuiswerkers opstarten nemen wij contact met je op.

Aanmelden

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan