Fulfilment

Heeft u een webshop?

Logistiek gezien komt er dan best veel bij kijken. Vooral opstartende nieuwe webwinkels onderschatten vaak hoeveel tijd er gaat zitten in order fulfilment. Denk  hierbij aan opslag van de producten die u aanbiedt op uw webshop, inkoop van verpakkingsmaterialen of het verzamelen, verpakken en verzenden van pakketten. Binnen ons eigen verpakkingsbedrijf bieden wij al uw order fulfilment werkzaamheden aan. Wij bieden alles aan onder één dak! Hierin nemen wij graag de zorg van uw order fulfilment activiteiten uit handen, zodat bestellingen tijdig de deur uitgaan en bij de klanten worden bezorgt. Op deze manier kunt u zich concentreren op het verder ontwikkelen en vermarkten van uw webwinkel. Twee vliegen in één klap!

Een stille kracht achter het succes van ondernemers

Geen opslag, inkoop van verpakkingsmaterialen en de zorg voor het tijdig verzenden van de bestellingen uit uw webwinkel. Of het nu gaat om enkele orders per week of om tientallen orders per dag, wij staan altijd voor u klaar en kunnen u hiermee de zorg uit handen nemen.

Logistiek gezien, goed geregeld!

Vaessen Co-Packing is een betrouwbare kracht en heeft brede kennis en goede ervaring in het uitvoeren van uw order fulfilment activiteiten. Na ontvangst van uw producten worden deze gecontroleerd op aantallen en kwaliteit, vervolgens slaan we deze producten op in ons magazijn. Na ontvangst van uw orders worden de goederen verzamelt, netjes verpakt en daarnaast ook nog eens met grote zorg verzonden. Wij zorgen ervoor dat de online bestelde producten ook daadwerkelijk bij uw klanten komen. Dat is de stille kracht van Co-Packing, U hoeft verder nergens meer naar om te kijken.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan