Goodiebag samenstellen

Professionele goodiebag samenstellen

Een goodiebag samenstellen en verpakken is een tijdrovende bezigheid. Wij bij Vaessen Co-Packing weten daar alles van. Wij hebben de ervaring en know-how in huis om uw goodiebag in korte tijd professioneel samen te stellen en te verpakken. Speciaal voor uw evenement of beurs!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Allereerst moet gekeken worden voor welke doelgroep een goodiebag nodig is. Deze moet aansluiten bij het uiteindelijke resultaat, een bijpassende tas of andere verpakking is hierin cruciaal. De tas is het eerste dat de ontvanger ziet, maar zeker zo belangrijk is de boodschap die in de tas zit.

De artikelen in de tas en de uitstraling van de tas moet in zijn totaliteit aansluiten bij de doelgroep waarvoor u deze goodiebag samenstelt. Hierin kunnen wij bij Vaessen Co-Packing als veelzijdig verpakkingsbedrijf uitermate goed in adviseren en u op deze manier een tijdrovende bezigheid uit handen nemen.

Vaessen Co-Packing kan het gehele traject van een goodiebag samenstellen voor u verzorgen, maar desgewenst kunnen wij ook een gedeelte in dit traject voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat wij uw goodiebag samenstellen en vullen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het samenstellen van uw goodiebag? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons.

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan