Handmatig inpakken

Iedere opdracht is anders, ieder product is anders

Bij handmatig inpakken is iedere opdracht anders, ieder product is anders, dit vraagt regelmatig om een specifieke handeling. Er zijn vele gevallen waarbij het gewenst is om handmatig te verpakken, de markt kent namelijk veel producten die niet geheel geschikt zijn voor machinale montage en verpakken. Dit kan bijvoorbeeld komen door te kleine oplages en/of afwijkende vormen. Wij zorgen ervoor dat ook deze producten goed en mooi worden ingepakt.

Het handmatig inpakken en verpakken van producten biedt de oplossing wanneer dit niet of lastig machinaal uitgevoerd kan worden. Vaessen Co-Packing heeft al ruim 20 jaar ervaring op dit gebied, kan u hierin adviseren en tijdrovende producties uit handen nemen!

Handmatig inpakken kan vele producten en handelingen omvatten. Denk aan het handmatig inpakken / ompakken van consumenten,- en industriële goederen en producten. Brillen labelen, confectie prijzen en verpakken, wenskaarten verpakken, doosjes opzetten en afvullen, mappen plakken. Wij nemen u het werk uit handen en pakken het voor u in. Wij kunnen u kostbare tijd besparen. Vaessen Co-Packing helpt u hierbij!

Wij leveren kwaliteit en service. Elke opdracht wordt bij ons professioneel en met oog voor u uitgevoerd.

bb

Sorteren, samenstellen en bundelen

Verpakken, zowel in- als ompakken

Wegen, tellen, inleggen en voorzien van etiketten of stickers

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan