Over Ons

Gerenommeerd allround verpakkingsbedrijf

Vaessen Co-Packing is een allround verpakkingsbedrijf dat dankzij haar grote flexibiliteit is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Wij zitten ruim 20 jaar in het vak en zijn als verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in de montage, assemblage en handmatig verpakken en inpakken van consumentengoederen en industriële producten. U kunt bij Vaessen Co-Packing terecht voor vele verpakkingswerkzaamheden, van stuks- tot bulkverpakking.

Kortom, wij bieden u een allround en veelzijdig verpakkingsbedrijf met altijd de gewenste service!

Wij staan voor maatwerk, precisie en snelheid!

Eigen machinepark

Naast ons verpakkingsbedrijf hebben wij een, eigen ontwikkeld, machinepark voor het wikkelen van diverse kwaliteiten draad en kabel en beschikken wij over professionele machines voor het sealen en krimpen van goederen en producten.

Uw contactpersonen:

Sylvia – Ivo

Claudia – Coby

Sylvia Vaessen
Ivo
claudia
coby

Een verpakkingsbedrijf waar u op kunt rekenen!

Vaessen Co-Packing onderscheidt zich als verpakkingsbedrijf ten opzichte van andere bedrijven, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Hechten veel waarde aan een efficiënte aanpak dat resulteert in langdurige samenwerkingsverbanden. Meedenken met de klant en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken graag naar geschikte oplossingen en juiste verpakkingsvormen die aansluiten bij uw wensen en kwaliteitseisen.

Naast onze kernactiviteiten; in -en ompakken, assemblage en montage, kunnen wij ook nevenproducten en/of activiteiten voor u regelen en inkopen. Denk hierbij aan de inkoop van dozen, polybags, gripzakjes, dubbelzijdige tape enz.

Door de flexibele inzet, hoge betrokkenheid en vaardige handen van onze medewerkers binnen ons verpakkingsbedrijf zijn wij in staat in zeer korte tijd kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. Ook op het gebied van fulfilment kunnen wij u alle zorg uit handen nemen, denk aan; controle, opslag, verzendklaar maken en het verzenden van al uw producten voor bijvoorbeeld uw webshop. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheden om mailings of goodiebags samen te stellen, inpakken van geschenkartikelen, kaarten eventueel met envelop in pp zakjes of displays op te bouwen en af te vullen.

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod welke wij u als allround verpakkingsbedrijf kunnen bieden. Wij bespreken graag uw wensen en ideeën, meedenken met de klant staat bij ons voorop! Voor vragen en/of advies kunt u altijd contact met ons opnemen via: 0495 – 494060 of info@vaessencopacking.nl.

  • Kosten besparend
  • Snel en accurate service
  • Meedenkend met de klant
  • Van inpakken tot verzenden
  • Van enkele stuks tot grote bulkverpakkingen
  • Ook voor grafische afwerkingen
ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan