Thuiswerk inpakken

Thuiswerken in de omgeving van Budel

Thuiswerk inpakken. Altijd al vanuit thuiswerk inpakken geld willen verdienen? Dan zit je bij Vaessen Co – Packing goed voor een fijne bijverdienste! Vaessen Co – Packing is al meer dan 20 jaar een thuiswerkcentrale, waar met veel motivatie en plezier wordt gewerkt. Door onder andere onze ervaring, zijn wij een betrouwbaar thuiswerk bedrijf. Vaessen Co – Packing werkt voor bedrijven die bij ons hun verpakking en assemblage werkzaamheden uitbesteden. Maar wat kan jij voor ons betekenen? Je kan thuis inpakwerk doen. Denk bijvoorbeeld aan het thuis inpakken van goederen in zakjes, folders vouwen of stickers plakken. Allemaal makkelijk te verwerken vanuit thuis.

Vergoeding

Maar wat verdien ik dan met thuiswerken? Wat je verdient kan per uur kan verschillen. Je ontvangt een vergoeding per stuk. Het uiteindelijke bedrag is dus afhankelijk van je eigen efficiëntie en tempo.
Je dient jouw verdienste uit thuiswerk wel zelf door te geven aan instanties zoals de belastingdienst etc. Ook ben je als thuiswerker niet in dienst van Vaessen Co – Packing. Je moet het echt zien als een bijverdienste. Klinkt goed toch? Schrijf je dan nu snel in!

Thuiswerk inpakken, de Voorwaarden

Natuurlijk zijn er enkele voorwaarde van toepassing bij thuiswerk. Je moet het meegenomen werk thuis weg kunnen zetten en verwerken in een vochtvrije, afgesloten ruimte. Er mag geen schade ontstaan door bijvoorbeeld weersomstandingheden of lekkende huishoudelijke apparaten in de ruimte. Ook is het een must om in de buurt van Budel te wonen, aangezien het werk opgehaald en teruggebracht moet worden.

Wil jij thuiswerken?

Hebben wij je interesse gewerkt om thuiswerk voor ons te doen? Vul dan het onderstaande formulier in. En verdien makkelijk geld vanuit je eigen huis! Zodra wij een thuiswerker nodig hebben, nemen we snel contact met je op. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan