Inpakwerk

Vaessen inpakwerk op maat sluit aan op al uw pakketwensen

Inpakken is geen pretje. Het kost kostbare tijd die u beter kunt besteden in andere zaken. Laat dat tijdrovende en arbeidsintensieve klusje daarom uitvoeren door profs die van aanpakken weten: Vaessen Co-Packing. Wij hebben voor elke situatie de juiste inpak-oplossing.

Bij Vaessen Co-Packing hebben wij oog voor elk inpakdetail. Elk product is anders en vereist een andere manier van packing. Onze specialisten nemen graag alles met u door en leveren maatwerk. Het zijn ervaren inpakkers die efficiënt en flexibel te werk gaan en met u meedenken. Van breekbare producten die speciale zorg vereisen tot grote partijen die op de snelst mogelijke manier verzonden moeten worden. Geen klus is te groot of te klein voor Vaessen Co-Packing.

Meer dan inpakken alleen

Het team van Vaessen Co-Packing beschikt over ervaren vormgevers en ontwerpers. Laat u daarom verrassen door een breed assortiment van inpakmateriaal waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. En Vaessen Co-Packing doe meer. We assisteren u met plezier in het hele traject door uw producten op maat te sorteren, in te pakken en te voorzien van de juiste etiketten.

Een machinepark voor maatwerk

Vaessen Co-Packing heeft een uniek machinepark waar wij oplossingen op maat kunnen leveren. Een verscheidenheid van materialen gecombineerd met het nodige vakmanschap zorgt ervoor dat wij elke inpakklus tot een succes maken.

Vaessen Co-Packing levert al 20 jaar inpakwerk op maat

Als een bedrijf dat al lang meegaat in de verpakkingsbranche hebben wij een vertrouwde reputatie. Vaessen Co-Packing bedient en groot netwerk aan trouwe klanten en staan garant voor uitmuntende dienstverlening. Onze opdrachtgevers weten hun weg naar ons te vinden voor al hun verpakkingswensen op maat. Ervaar daarom zelf onze uitmuntende dienstverlening die ervoor heeft gezorgd dat mensen blijven terugkomen naar Vaessen Co-Packing.

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan