Co-Packing

Vaessen Co-Packing voor al uw verpakkingswensen

Vaessen Co-Packing is de onbetwiste marktleider als het gaat om het verpakken van producten en goederen. Voor elke klus zoeken wij het juiste materiaal, de beste verpakkingswijze en de snelste verzending. Bespaar tijd en geld en laat het aan Vaessen Co-Packing over.

Vaessen Co-Packing is meer dan verpakken alleen

Als flexibel bedrijf met zicht op de nieuwste ontwikkelingen in de branche gaan wij verder dan verpakken. Wij denken graag met u mee over hoe de look en feel van uw bedrijf kan worden overgebracht in de verpakking en de verzending. Onze medewerkers hebben een brede kennis van grafische vormgeving en packagedesign. Wij adviseren u daarom met plezier over de nieuwste ontwikkeling op het gebied van packing.

Experts in bulk en handmatig verpakken

Precisie, flexibiliteit en nauwkeurigheid staan bij Vaessen Co-Packing hoog in het vaandel. Ons team van verpakkingsspecialisten zorgt voor de meeste efficiënte oplossingen die aansluiten bij al uw verpakkingswensen. Van grote bulkopdrachten tot specifieke producten die met zorg behandeld moeten worden. Wij weten raad bij elke situatie.

Het ideale kerspakket of relatiegeschenk

Moeite met het zoeken van het juiste geschenk voor uw medewerkers of uw zakenrelaties? Vaessen Co-Packing helpt u graag verder met het samenstellen van een onvergetelijk kerstpakket of een opvallende goodiebag voor uw doelgroep. Ga de opties met ons langs en vertel ons wat u het liefst verlangt. Voordat u het weet staat het perfecte pakket al voor u klaar.

Vaessen Co-Packing staat garant voor een goede samenwerking

Al 20 jaar zijn wij actief in de verpakkingsbranche. Dat is terug te zien in een groot netwerk aan trouwe klanten die bij ons terugkomen voor al hun verpakkingswensen. Langdurige samenwerkingen die bewijzen dat wij een vertrouwd en service-gericht bedrijf zijn. Voor kwaliteit en uitmuntende dienstverlening bent u daarom bij Vaessen Co-Packing op het juiste adres.

ii

Vraag vrijblijvend een offerte aan